Prijzen

Foodtruck Zuid gelooft in transparantie en duidelijke prijzen. Wil je een totaalpakket met speciale wensen? Uiteraard maken wij graag een offerte op maat voor jouw feest of evenement.

De totaalprijzen voor onze foodtrucks zijn opgebouwd uit een startfee, transportkosten en het totaal afgenomen fooditems en/of onbeperkt drinken. De startfee is de huur van een truck inclusief crew op locatie. De transportkosten bedragen de kosten van de chauffeur en de reiskosten van de truck.

Startfee foodtrucks € 350,-
Losse verhuur foodtrucks per dag € 650,-
Transportkosten per km € 1,- (vanaf onze locatie in Tilburg)

Het aantal afgenomen porties bepaalt de tijdsduur van het huren van een foodtruck. Bij een afname van minder dan 80 personen wordt een toeslag berekend.

Wil je graag één of meer van onze foodtrucks huren ter decoratie of reclamedoeleinden? Ook dat is mogelijk: wij denken graag met je mee.

EEN ANDER IDEE?

 

Een opvallende foodtruck is een eyecatcher op elk feest, bedrijfsborrel of festival. Maar misschien wil je het net even anders of heb je zelf een concept bedacht waarbij je hulp kunt gebruiken. Het team van Foodtruck Zuid helpt je graag en staat open voor nieuwe concepten en vormen van samenwerking. Neem gerust contact met ons op dan maken we gauw een afspraak!