Bedrijfsfeesten

Culinair genieten op de werkvloer

Bedrijfsfeesten, festivals en partijen

Een personeelsfeest met een rijdende cappuccinobar, een originele jaren zestig Citroën-bus op je festival of een mobiele OERpatatbakkerij op je bruiloft? Met zo’n eyecatcher is de aandacht én het eetplezier van je gasten gegarandeerd. Ook voor promotieactiviteiten is een authentieke truck het aangewezen middel.

Bedrijfsfeest

Een vrijdagmiddagborrel voor 20 personen of een personeelsfeest van 1.000 mensen. Een intieme sfeer in een kleine ruimte of groot uitpakken op een zonnig buitenterrein. Ook een externe locatie behoort tot de mogelijkheden, u kiest en wij regelen het!

Ook aankleding!

Naast het verzorgen van een heerlijke maaltijd of het inrichten van een compleet foodcourt, kunnen wij u ook helpen met de aankleding van uw evenement. Van mobiele barren, verlichting en geluid tot meubilair, aankleding of een complete feesttent. Aan alle details wordt gedacht.

WOW!

Kwalitatief goed eten staat voorop, gevolgd door snelheid van serveren. 500 burgers per uur, voor minder doen we het niet. Daarnaast zorgen wij ook voor een leuk verrassingseffect. ‘WoW!’ is een kreet die we vaak te horen krijgen bij onze trucks. En ook bij grote drukte staan mensen graag bij ons in de rij.

Foodtrucks

Festivals

Feesten en Partijen

Gasten geserveerd

Foodtruck Zuid organiseerde al eerder events bij:

Belastingvoordeel voor bedrijven

Ben je op de hoogte van belastingvoordeel voor bedrijven bij het organiseren van een feest op eigen locatie?

Vrijstelling voor feest op eigen terrein

Op basis van de Werkkostenregeling (WKR) worden bedrijfsfeesten op externe locaties gezien als salaris en dus is dat belast. Een uitzondering daarop is de situatie waarbij het feest op eigen terrein wordt gehouden, in dat geval geldt een vrijstelling. Mocht je nou niet beschikken over de perfecte feestlocatie, geen nood. Foodtruck Zuid zorgt voor de perfecte sfeer op elke locatie.