Over ons

Eyecatchers voor elk feest, festival of bedrijfsborrel

Ooit begon het in Azië, waar ik op elke straathoek een cocktailcar aantrof. Waar satéetjes werden gebakken op een riksja. Kortom: streetfood op zijn best. De pure en eerlijke manier waarop de gerechten worden bereid terwijl je er met je neus bovenop staat, dat sprak mij aan. Het was voor mij de meest tastbare manier van eten bereiden. De heerlijke geuren van dat eten maakten mij hongerig naar meer.

Het begon met een oude foodtruck

Ik kocht een oude foodtruck en snel volgden er nog drie. Ook ging ik mij steeds meer toeleggen op de omlijsting van de catering tijdens evenementen. Ik zette een netwerk van partnerfoodtrucks op. In drukke tijden konden we elkaar zo verder helpen op het gebied van assortiment en mankracht.

Nu, tien jaar later, is het horecalandschap in Nederland sterk veranderd. Foodtrucks zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wat niet veranderd is, is dat mensen op culinair gebied nog steeds verrast willen worden. En dat is waar ik mijn kick uit haal. Graag treed ik buiten de standaard kaders om jou als klant een onvergetelijke avond voor te schotelen. Jou het ‘WOW’-moment te laten ervaren is voor mij heilig. Daarom blijft Foodtruck Zuid zich continu vernieuwen en zullen we steeds weer met nieuwe foodconcepten komen.

Jouw creatieve cateraar

Tegenwoordig is Foodtruck Zuid jouw partner op het gebied van creatieve catering. Voor een bijzondere beleving met een culinair karakter moet je bij ons zijn. Van bedrijfsevenement tot bruiloft en van festival tot personeelsborrel. Kies eens voor iets anders. En vier een feest waar je niet over uitgesproken raakt.

Horeca en catering, dat is onze specialiteit. Daar voegen wij een uniek creatief sausje aan toe. Onze foodtrucks staan garant voor een geslaagd evenement. In een ongedwongen sfeer gaan we ‘back to basic’, maar dan op een eigentijdse manier. Kwaliteit is gegarandeerd. Wij werken samen met lokale partijen en lokale, duurzame producten. Zo weten wij precies waar onze producten vandaan komen en wat wij jou aanbieden.

Hap je mee?

Smakelijke groet,
Eric de Bont
eric@foodtruckzuid.com

 

Onze Foodtrucks

MMM!

In al onze foodtrucks bereiden wij de lekkerste gerechten op geheel ambachtelijke wijze en met veel liefde. Daarbij gebruiken wij pure en eerlijke ingrediënten en zorgen we voor een heerlijke sfeer. Iedere locatie – van groot tot klein – weten we zo aan te kleden dat het helemaal past bij de setting zoals onze opdrachtgever het wenst.

Wist je dat Foodtruck Zuid op deze festivals heeft gestaan?